[pic=76_1287261506.jpg]Germinal Beerschot en Lierse hebben de punten gedeeld: 1-1. Lierse speelde een halfuur met zijn tienen en hield stand. Radzinski stond nog eens in de basis en bedankte met een snel doelpunt. Na slordig balverlies van Wamfor speelde Gilberto de bal knap door naar Radzinski en die gaf Kaminski al na vijf minuten het nakijken.Germinal Beerschot eiste de bal wel op, maar knutselde met dat balbezit geen kansen in elkaar. Tot Negrao tien minuten voor de rust door François door het centrum werd gestuurd, doelman Kujovic omspeelde en scoorde.Na de rust nam de thuisploeg de match in handen en Nyoni schoot over. Negrao toonde zijn kwaliteiten met een prachtige dribbel en dito schot tegen de paal. Lierse werd vroeg in de tweede helft herleid tot tien tien spelers na de rode kaart voor Mensah voor een overtreding op Cruz. Geel-zwart kreeg het nog moeilijk, maar hield stand.(belga)